Transfer of the Weltevree indoor stoves

De nieuwe producten en de kracht van de bestaande buitencollectie van Weltevree heeft ons tot de keuze gebracht om vanaf 1 februari 2017 de kachel collectie voor binnenshuis niet meer aan te bieden.

Met het succes van twee nieuwe producten in onze collectie – de Guidelight en Patioset – is de identiteit van Weltevree nog sterker voelbaar en zichtbaar; producten met een hoge kwaliteit in design, comfort en avontuur. Deze nieuwe producten en de kracht van de bestaande buitencollectie heeft ons tot de keuze gebracht om vanaf 1 februari 2017 de kachel collectie voor binnenshuis niet meer aan te bieden via Weltevree. De unieke en handgemaakte kachels worden waar mogelijk doorontwikkeld om uiteindelijk via andere kanalen beschikbaar te blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

×

Hello!

How can we help you? If you don't have WhatsApp you can always send us an email via info@weltevree.nl.

×