Ontdek de Weltevree Originals

Weltevree Original Experience drawing

Het is tijd om de producten waarmee het allemaal begonnen is voor Weltevree in het zonnetje te zetten: de Weltevree Originals. Vanaf het begin is het onze missie geweest om bij te dragen aan een bewuster, socialer en tevreden leven door goedgemaakte producten aan te bieden die je omgeving verrijken en activeren. Dit zijn producten die om een actieve houding vragen, die tot leven komen als ze gebruikt worden. Elk Weltevree product is met deze missie in het achterhoofd bedacht en de Weltevree Originals hebben deze filosofie vanaf het begin belichaamd.

De eerste twee originals

De eerste twee producten die als echte originals geclaimd kunnen worden zijn de Weltevree Outdooroven en de Dutchtub Original. Deze houtgestookte producten vereisen allebei dat de gebruiker zich met zijn omgeving bezighoudt. Om van de producten te kunnen genieten is het niet zo simpel als een stekker in het stopcontact steken en op start drukken. Hout moet gehakt worden en een vuur moet gestookt worden. Uiteindelijk nodigt juist dit proces de gebruiker uit om de hele dag buiten te zijn en is het resultaat nog meer de moeite waard.

Outdooroven
dutchtub
dutchtub
Outdooroven
Waar de Outdooroven en Dutchtub voor staan

In 2005 wilde designer Dick van Hoff het hele jaar door buiten kunnen koken. De Outdooroven is gemaakt vanuit een behoefte om het praktische met aangename te combineren in één open haard. De haard dient niet alleen als een plek om buiten te koken, maar is ook gemaakt om bij op te warmen en te socializen. Kortom, de Outdooroven tovert je tuin om tot een ontmoetingsplaats. Zo wordt het buitenleven een verlengstuk van zowel je keuken als woonkamer.

Op dezelfde manier brengt de Dutchtub Original de gebruiker in direct contact met zijn omgeving. Het is natuurlijk fijn om buiten te kunnen baden, maar designer Floris Schoonderbeek legt uit welk gevoel deze hot tub je zou moeten geven: “Ik voel een sterke behoefte aan direct contact met mijn omgeving. Ik wil weer het plezier beleven van zelf iets ontdekken, het gevoel van onafhankelijkheid. Producten waar je iets mee moet doen, die tot leven komen in het gebruik.”

weltevree dutchtub orange with firewood
Outdooroven
weltevree dutchtub orange with firewood
Outdooroven
Beleef de Weltevree Originals

Waar de Outdooroven en de Dutchtub Original de Weltevree reis begonnen, volgen nieuwe originelen zoals de Guidelight, de Wheelbench en de Swing dezelfde merkmissie en liefde voor het buitenleven. Wat hebben zij gemeen? Ze nodigen je allemaal uit om je omgeving te ontdekken. Ga naar buiten en begin een nieuw avontuur. Dat is waar de Weltevree Original Experience om draait.

Ontdek alle oude en nieuwe originals door op onderstaande knop te klikken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word een member Word een member