De Swing is de ultieme manier om je vrijheid te omarmen

Swing street

De Swing slaagt erin om mensen anders naar hun omgeving te laten kijken. De mobiele schommel kan namelijk van elke geschikte boom of paal gehangen worden. Als je de wereld door die ogen bekijkt, gaat er een hele nieuwe wereld van mogelijkheden open!

Herdefinieer de openbare ruimte 

In zijn ontwerpen vindt Thor ter Kulve het fijn om de wereld om hem heen uit te dagen. Hij wil de “openbare ruimte herdefiniëren” en het omtoveren tot een speeltuin. Zijn design van de Swing is hier het perfecte voorbeeld van. In zijn eigen woorden: “de Swing vraagt om heel veel creativiteit van de gebruiker, want alles wat je nodig hebt is een verticale paal of boom. Als gebruiker ga je dus naar je omgeving kijken op een manier als: ‘wacht eens! Ik kan de Swing daar ophangen en die boom is ook perfect!” Je gaat he opeens overal zien.”

Swing
Omarm je vrijheid

Het omarmen van je vrijheid is de mindset die de Swing wil bereiken. Hij tovert je wereld letterlijk om tot een speeltuin. Voor ons is schommelen niet alleen voor kleine kinderen. Wil je weten waarom? Het is een goede manier om van je dagelijkse strubbelingen af te komen. Je kan je telefoon en zorgen achterlaten en gewoon zo hoog mogelijk schommelen! Zoals Thor zelf zegt: “De Swing is de ultieme manier om vrijheid te ervaren”. 

Hoe gebruik je de Swing veilig 

Voordat je de Swing gaat gebruiken is het belangrijk om te weten hoe je de schommel veilig gebruikt. De boom moet recht en sterk zijn en een omtrek van 94-204 centimeter hebben. Alleen dan is de boom geschikt voor het bevestigen van de Swing. Bekijk onze handleiding om meer over het bevestigen van de Swing te weten te komen. 

Laat ons zien hoe jij de Swing gebruikt

Waar zou jij de Swing gebruiken? In je eigen achtertuin of ergens in de natuur? We zijn benieuwd en zien graag je foto’s. Gebruik #worldofweltevree om een plaatsje op onze Instagram of inspiratiepagina te krijgen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word een member Word een member