De Wikkelhouse x Weltevree

Wikkelhouse buiten lampen

Zo nu en dan kom je gelijkgestemde personen tegen. Mensen die dezelfde waarden delen en in dezelfde richting bewegen. Dat was ook het geval voor Wikkelhouse en Weltevree. Gedeelde waarden en ideeën zijn het startpunt geweest van een interessante samenwerking.

Over Wikkelhouse

Wikkelhouse is een modulair concept dat innovatieve ruimtes creëert gemaakt van karton. Er wordt gewerkt vanuit een basisconstructie die bestaat uit losse standaardelementen van ongeveer 5m2. Al deze segmenten hebben onzichtbare verbindingen die met elkaar verbonden kunnen worden. Dit betekent dat Wikkelhouse kan zijn wat je maar wil. Zo kan je dus een ultralichte, gemakkelijk te plaatsen en milieuvriendelijke ruimte creëren die kan gebruikt worden als vakantiewoning, gastenverblijf of kantoorruimte.

 

tablebench stringlight indoors
wheel bench outside Wikkelhouse
Krachten bundelen

Wat wij in gemeen hebben met Wikkelhouse? Hoewel we allebei een voorliefde hebben voor mooie dingen die goed gemaakt zijn, geloven we ook allebei dat het leven draait om wat je ervaart, niet om wat je bezit. Producten en plaatsen kunnen helpen om mensen te inspireren om een bewuster, socialer en tevredener leven te leiden. We maken allebei de producten die je nodig hebt om volop van je (buiten)ervaringen te genieten.

Daarom besloten we onze krachten te bundelen. Het resultaat is deze innovatieve ruimte van Wikkelhouse x Weltevree. De ruimte zelf is gecreëerd door Wikkelhouse en we hebben onze meubels zowel binnen als buiten geplaatst. Het is een comfortabele leefruimte die door iedereen en voor elk doel kan gebruikt worden.

 

outdoor oven outside Wikkelhouse
tablebench indoors

Wil je meer informatie over Wikkelhouse? Bezoek Wikkelhouse.com

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word een member Word een member