Deel de liefde deze kerst

sneeuwpop buiten guide light

Kerstmis staat in het teken van tijd doorbrengen met familie en vrienden. Ook al kunnen we dat dit jaar niet in groten getale doen, toch zijn er dingen die je voor anderen kunt doen om deze tijd van het jaar een beetje specialer te maken. Want voor ons is Kerstmis een tijd van geven en ontvangen, maar misschien nog belangrijker: een tijd waarin je kunt delen wat je hebt.

Dit jaar is het belangrijker dan ooit om de kerstgedachte te delen en ervoor te zorgen dat anderen weten dat je aan hen denkt. Een leuke manier om dat te doen is door middel van eten! Dat we niet samen aan tafel kunnen eten, betekent niet dat we geen eten voor de deur kunnen afgeven. Het geschenk van een zelfgekookte maaltijd of traktatie laat de ander zien hoeveel je om hem of haar geeft. Voeg een leuke kerstkaart toe aan je pakketje met eten om het nog specialer te maken.

Als je op zoek bent naar inspiratie, hebben we veel (Outdoor)oven recepten om uit te kiezen. Kies er een uit om te maken, stop er al je liefde in en deel het vervolgens met je buren of vrienden die dit jaar niet naar je kerstdiner kunnen komen.


> Ga naar alle Weltevree recepten

 

Zorg goed voor elkaar en een vrolijk kerstfeest!


Christmas decorations outdoor oven
Christmas decorations outdooroven

Let op: blijf dicht bij uw huis en zorg altijd voor een veilige sociale afstand.

Foto’s van Zilverblauw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word een member Word een member