Win de Waterworks en ruim je buitenruimte op

waterworks

Het gebied rondom de buitenkraan is meestal de meest rommelige plek in de tuin. Want waar laat je de tuinbenodigdheden zoals een waterslang en emmer? Klinkt dit bekend? Doe mee aan onze winactie en maak kans op de gloednieuwe Waterworks! Dit product komt binnenkort uit, dus wees een van de eerste die dit product in de tuin heeft! 

Voor…

Een probleem dat je waarschijnlijk wel herkent: hoe kom je af van de rotzooi rondom je buitenkraan? Er lijkt nooit een goede plek te zijn om je emmer, slang en ander tuingereedschap op te bergen. Hierdoor zien veel tuinen of balkons eruit als op bovenstaande foto.

… en na!

De Waterworks van Floris Schoonderbeek biedt een oplossing voor dit veel voorkomende probleem. Het verandert elke standaard buitenkraan in een slim station met een aanrecht, een goede waterkraan en haken om spullen te organiseren. En alles wat je nodig hebt om het te installeren is je bestaande buitenkraan. Lees
hier alles over dit nieuwe product. 

Before…

A problem that many of you will likely recognize: how do you get rid of the mess surrounding your outdoor water tap? There never seems to be a good place to store your bucket hose and other garden tools. As a result, many gardens or balconies look like the picture above.

… and after!

The Waterworks by Floris Schoonderbeek offers a solution to this common problem. It transforms any standard outdoor water tap into a clever station that includes counter space, a proper water tap and hooks for organizing. And all you need to install it is your existing outdoor water tap. Read all about this new product here

Doe mee met onze Waterworks winactie!

Je maakt kans om de Waterworks te winnen en als een van de eersten dit nieuwe product in je tuin te hebben. Ga je de Waterworks gebruiken om je tuingereedschap te organiseren? Of misschien als station om eten te bereiden of vuile tuinlaarzen te wassen? We willen het graag weten!

Wat moet je doen om de Waterworks te winnen?  
  1. Deel een foto van je “vóór situatie” zoals de foto hierboven op Instagram. Plaats dit op je feed, niet in je story.
  2. Vermeld @weltevree en #WintheWaterworks.

 

Over een paar weken maken we de winnaar bekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ontvang onze nieuwsbrief Ontvang onze nieuwsbrief
×

Hello!
How can we help you? If you don't have WhatsApp you can always send us an email via info@weltevree.nl.

×