Butcher of Blue x Weltevree: special edition Poplars

Samen met mannenkledingmerk Butcher of Blue lanceren we binnenkort een special edition van de Poplars, onze moderne herinterpretatie van de klassieke klomp. Deze Dutch Design Awards Nominee 2019 krijgt in de special edition de typische Butcher of Blue stijl.

Een unieke samenwerking

Hoe kwam deze samenwerking tussen beide merken tot stand? Allebei ontwerpen en bedenken we onze producten vanuit een gedeelde visie: wij staan voor stijlvolle kwaliteitsproducten van eerlijke materialen die een leven lang meegaan en een actief en bewust leven mogelijk maken. Deze unieke ‘Hook Up’ tussen beiden is dus niet meer dan logisch!

De klomp als modern design product

In de Poplars van designer Lex Pott komt deze passie voor ambacht, duurzaamheid en design samen. De moderne klomp is gemaakt uit één blok Nederlands populierenhout, een duurzaam, eerlijk en lokaal materiaal. Net zoals de klassieke klomp gaat deze schoen jarenlang mee en kan je ze na hun levensduur volledig afbreken. De Poplar laat zien dat alternatieven voor plastic dichtbij huis gevonden kunnen worden.

Na eeuwen zonder verandering, is de klassieke klomp in de Poplar vertaald naar een modern designproduct van deze tijd. Dit allemaal zónder het comfort en de voordelen van de ouderwetse klomp te verliezen. Sowieso sluit het idee achter de Poplar goed aan op het huidige belang van een duurzame levensstijl. Want zoals Lex Pott zelf aangeeft: “Zelfs nu nog zijn houten klompen handige, natuurlijke schoenen voor in de tuin of op het dakterras.” De Poplar spoort aan om het actieve buitenleven op te zoeken!


Binnenkort is de Butcher of Blue x Weltevree Poplar exclusief verkrijgbaar bij Butcher of Blue. De special edition klomp is afgewerkt in de herkenbare donkergroene Butcher of Blue kleur en is voorzien van een stijlvolle pin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word een member Word een member