Festival tip: Surfana festival

De 7eeditie van het Surfana Festival vindt dit jaar begin september plaats en Weltevree doet mee! Drie dagen lang zal het festival mensen van over de hele wereld verwelkomen in de Kennemerduinen bij Bloemendaal. Deze dagen bestaan uit een fijne mix tussen muziek, kunst, eten en clinics. Ook is er veel aandacht voor duurzaamheid, aangezien het doel is om volledig afvalvrij te zijn. Surfana in hun eigen woorden? “Het is een festival waarbij we onze levensstijl vieren, maar waar we mensen ook willen inspireren om een leven gebaseerd op geluk te kiezen.”

Weltevree heeft 4 Serpentine buitendouches beschikbaar gesteld. Met alle surf- en natuurgerelateerde activiteiten is dit de perfecte match: al het zand, zee en zweet kan worden weggespoeld onder deze koude douche. Ook zal 1 Serpentine blijvend bij de Surfana B&B geplaatst worden.

Wanneer? 6 – 7 – 8 September
Waar? Bloemendaal aan zee

Zin om te gaan? Er zijn nog een aantal dagtickets beschikbaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word een member Word een member