Configureer je eigen Framehouse

Framehouse by Weltevree

Bouw je ideale Framehouse met de 3D configurator

Met ons Framehouse kan je op elke locatie een persoonlijke ruimte creëren. Het houten frame is de basis, waar vervolgens verschillende elementen aan toegevoegd kunnen worden. Denk aan een dak zodat je droog binnen zit, of kies zelf of je de houten vloer binnen of buiten neerlegt. Met onze 3D Framehouse configurator bouw je jouw perfecte Framhehouse.

Het Framehouse doet het goed in grotere projecten als kantoren of restaurants, maar is ook een fijne toevoeging voor in de tuin. Met wat tafels, stoelen en een Outdooroven creëer je je eigen buitenkeuken. Of denk aan een privé yoga studio of knusse leeshoek. Er zijn veel verschillende mogelijkheden wat de opbouw betreft, dus er zit altijd een Framehouse bij dat bij jou past. 

Maar waar moet je beginnen met al deze verschillende combinaties? Om je te helpen hebben we een 3D configurator toegevoegd. Je kan een dak toevoegen of wegnemen, wat spelen met de vloeren en kijken welke combinaties allemaal mogelijk zijn. Probeer het nu zelf uit!

NB: de 3D configurator werkt voor nu het beste op desktop. Heb je problemen met de configurator? Kijk dan deze videovoor de instructies.

Zet producten in de tuin neer met Sayduck
Ben je benieuwd hoe het Framehouse er in je eigen tuin uit zou zien? Met de Sayduck app op je telefoon kan je het Framehouse via augmented reality virtueel in de tuin plaatsen. Zoek naar ‘Weltevree’ in de app en het Framehouse en andere producten zullen verschijnen. Het is een goede manier om uit te proberen hoe de producten er in jouw omgeving uit zien.

De Sayduck app in gebruik

Ontdek het Framehouse
Bezoek onze collectie pagina als je meer wilt weten over de gebruikte materialen, de maten of de designer van het Framehouse. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.

Related products

1.295,005.795,00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word een member Word een member