Weltevree naar IMM Cologne 2019

Weltevree is aanwezig op IMM Cologne van 14 t/m 20 januari 2019. Tijdens de beurs ligt de focus op de release van veel nieuwe producten. We willen je graag uitnodigen om langs te komen en te ontdekken hoe deze nieuwe ontwerpen bijdragen aan een bewuste manier van leven. Ook zullen we onze bestaande collectie presenteren met producten voor binnen- en buitenshuis. Onder de nieuwe producten zijn de Poplars van Lex Pott, moderne houten klompen die zijn aangepast op het moderne leven en het Frame House van Floris Schoonderbeek, een slimme constructie die de mogelijkheid biedt om op elke plek een persoonlijke ruimte te creëren

Welke nieuwe producten presenteert Weltevree tijdens IMM?

Tijdens IMM 2019 presenteren we zowel producten die eind 2018 zijn gelanceerd en onze nieuwste toevoegingen voor 2019. Zo ook, de Stringlight en outdoor cooking accessoires door Weltevree en accessoires door Lex Pott. Ook presenteren we de Poplars van Lex Pott: moderne houten schoenen. Andere nieuwe producten zijn de Carrier van Thor ter Kulve: een multifunctionele draagmand en kruk en het Frame House van Floris Schoonderbeek. Ten slotte zullen we twee nieuwe producten presenteren waarvan het ontwerp voorheen onderdeel was van de Extremis-collecti, namelijk: de Serpentine van Tom De Vrieze en de Woodstock van Dirk Wynants. 

Bezoek Weltevree tijdens IMM

Weltevree is gedurende heel IMM aanwezig van maandag 14 januari t/m zondag 20 januari 2019. Je vindt ons in het midden van Hal 2.2 (Pure Editions): Stand C-016 D-017.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 9:00 tot 18:00 uur
Zondag: 9:00 tot 17:00 uur

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word een member Word een member