Verleng het buitenseizoen op een van deze unieke bestemmingen

De zomer verdwijnt langzaam uit het zicht en de dagen worden steeds korter. Gevolg is dat we ons automatisch meer binnen ophouden, maar met de juiste hulpmiddelen en mindset kan het buitenseizoen nog verlengd worden. Het buitenseizoen verlengen is niet beperkt tot de achtertuin of het terras. Dit kan juist ook heel goed gecombineerd worden met nieuwe omgevingen ontdekken. In dit artikel worden drie accomodaties uitgelicht op verschillende plekken in de wereld. Zij bieden niet alleen een boeiende omgeving, maar verrijken je reiservaring met Weltevree-producten.

Intro 1. The Sheltered Glamping 2. Timber Cove Resort 3. Wild Boar Mountain

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word een member Word een member