MoMa New York

Voor de museumwinkels selecteert MoMA enkele designobjecten die van een belangrijke beweging, collectie of van ontwerper zijn in plaats van een complete catalogus te maken met elk item van een bepaalde beweging, verzameling of kunstenaar. We zijn er trots op dat ze dit jaar twee van onze producten hebben geselecteerd om te lanceren in hun winkels; de Patio Highback en Guidelight.

In 1932 vestigde het Museum of Modern Art ‘s werelds eerste curatorafdeling gewijd aan architectuur en design. MoMA heeft een lang gevestigde naam in onze cultuur naast traditionele media zoals schilderen en beeldhouwkunst. MoMA iselecteert een bepaald ontwerpobject dat een belangrijke beweging, verzameling of ontwerper is in plaats van een volledige catalogus te maken van elke beweging, verzameling of kunstenaar.

Elk nieuw toegevoegd product aan de MoMa Design Store dient te voldoen aan acht criteria. Deze criteria bepalen of het object voldoet aan hun visie van een goed ontwerp. Vervolgens wordt elk voorgesteld product geëvalueerd door de curatorafdeling van MoMa. Alleen die items die door deze twee stappen komen, kunnen onderdeel worden van het assortiment. We zijn daarom trots om aan te kondigen dat twee van onze producten Weltevree vertegenwoordigen in New York.

MoMA zal ook een van MoMA’s educatieve programma’s ondersteunen. Elk jaar engageren ze zich met een miljoen mensen via hun programmering in het museum, in alle vijf stadsdelen van New York City en over de hele wereld. Wilt u meer weten over hun educatieve programma? Meer informatie >>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word een member Word een member