‘Never plan a picnic’ – deelname aan IMM Cologne 2018

Never plan a picnic

Weltevree start het jaar met deelname aan IMM Keulen 2018 – the international interiors show (15 – 21 januari). Deze eerste intereurbeurs van het jaar zal de trends van komend jaar laten zien die bepalend zijn voor de design- en interieursector. Tijdens deze beurs zullen we een deel van onze collectie presenteren aan een internationaal publiek van professionals. Ons nieuwste product, een slimme ‘Tablebench’ heeft zijn primeur op IMM. Stay tuned voor meer informatie!

Wil je de Wereld van Weltevree beter leren kennen? We ontmoeten je graag in Keulen!

Openingstijden:
Maandag tot en met zaterdag: van 09:00 tot 18:00 uur
Zondag: van 09:00 tot 17:00 uur

Van vrijdag 19 januari tot en met zondag 21 januari zijn er Public Days (speciaal voor consumenten). Tijdens de Public Days hebben consumenten de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste meubelcollecties en ideeën van fabrikanten. Koop hier je kaarten >>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word een member Word een member