Strandtuin

De Strandtuin is zelfvoorzienend en maakt gebruik van alles wat het strand te bieden heeft. Het slim samenvoegen van producten, de natuurlijke elementen én het gebruik daarvan is een samenwerking met Lab Vlieland, Staatsbosbeheer en verschillende makers.

Voor de bezoekers van Into The Great Wide Open, één van de mooiste culturele festivals in Nederland, is de Strandtuin gerealiseerd. Een tijdelijk ‘strandpaviljoen’ op Vlieland waar de elementen zon, zee, wind en zand naar eigen hand zijn gezet om tot een innige relatie met de omgeving te komen.

De Strandtuin is zelfvoorzienend en maakt gebruik van alles wat het strand te bieden heeft. De Dutchtubs worden gevuld met water uit de zee en verwarmd met juthout van het eiland. Als bezoeker bereid je in de Outdooroven zelf je maaltijd van verse vis. Wind en zon leveren energie voor de verlichting en de muziek. Het zandlandschap geeft privacy en beschermt gelijktijdig tegen de wind.

Het slim samenvoegen van producten, de natuurlijke elementen én het gebruik daarvan is een samenwerking met Lab Vlieland, Staatsbosbeheer en verschillende makers.

Tijl Couzij, projectleider Lab Vlieland“De Strandtuin sluit de bezoeker niet op in een ‘huisje met uitzicht op zee’, maar laat je midden op het strand de elementen beleven – zand tussen je tenen en de wind om je oren. “

specificaties

Opdrachtgever: Into The Great Wide Open
Samenwerking: Weltevree, Lab Vlieland, Staatsbosheer, HOOG VUUR
Fotografie: Tatjana Quax & Ben Lamers
Locatie: Vlieland
Website: www.intothegreatwideopen.nl
Jaar: 2015

producten in dit project

Dutchtub Original
Beach Chair
Beach Rocker
Outdooroven
Forestry table

 

Weltevree’s Strandtuin & Welcome To Tomorrow from Into The Great Wide Open on Vimeo.

Een reactie op “Strandtuin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Word een member Word een member