Groundfridge: project in ontwikkeling

De Groundfridge is een ambitieus project, volop in ontwikkeling.

Om de capaciteit van de Groundfridge naar het hoogste niveau te tillen wordt de Groundfridge door ontwerpbureau Studio Floris Schoonderbeek op dit moment doorontwikkeld. Dit biedt Weltevree de kans zich volledig op haar product collectie te richten. Studio Floris Schoonderbeek is momenteel actief opzoek naar -en in gesprek met- technische experts. De competenties van dit innovatieve project worden continue op diverse locaties in Nederland door de ontwerper getest en gemonitord.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom dit project? Neem direct contact op met Studio Floris Schoonderbeek via gf@florisschoonderbeek.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *